Vecka 18

Hej hej hallå vecka 18!
 
Hur är det med er? Har er helg varit bra?
Min har varit fin! Lagom lugn och mysig. Jag har ganska mycket att göra den här veckan, men bortsett från att maila bilder till vår blomsterleverantör, ta kontakt med kyrkan angående psalmböcker och planera drinkar så ska jag inte göra så mycket bröllopsfix. Haha, det är ändå ganska mycket. Dan säger att jag hanterar stress genom att överplanera saker, och ja det stämmer.
 
Här följer i alla fall veckans schema!
 
Måndag: Idag sänds det sista avsnittet av Bonusfamiljen och dessutom ett nytt avsnitt av Game of Thrones. Mycket exalterad över båda dessa serier, så det ska bli mysigt med en seriekväll. Annars ska jag springa en runda och hänga med Dan.
 
Tisdag: Imorgon är det Valborg! Jag slutar klockan 15 på jobbet och på kvällen ska vi hem till Sarah och Niclas med ett fint gäng vänner. Mysigt!
 
Onsdag: Första maj! Det firas med brunch med Des, Amanda, Jaana och Johanna och sedan åker jag, Dan och mina föräldrar ut till Agneshill för att reka inför bröllopsdagen. Vi ska kolla saker som att det finns eluttag i vigsellokalen och annat göttigt.
 
Torsdag: På torsdag ska jag springa Vårruset med jobbet. Det ska bli kul! Älskar Vårruset.
 
Fredag: En inplanerad vin- och sushikväll med Carro, Sarah, Johanna och Sandra hemma hos mig. Det ska bli mysigt!
 
Lördag: På lördag åker jag och Dan med mamma och pappa till Tyskland för att köpa förfriskningar till bröllopsdagen.
 
Söndag: Vilodag! Jisses. Det är mycket den här veckan. Tror jag kommer krascha på söndag och bara ta det så lugnt jag kan.

Tänk att det redan är maj på onsdag. Snart är det sommar på riktigt! Har ni något särskilt inplanerat i veckan?
 
För någon vecka sedan åt jag såhär god frukost i Berlin. Det gjorde jag inte idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0