Vecka 35

God förmiddag!
 
Hoppas ni har haft en fin helg.
Den här veckan tänkte jag riva igång vardagen ordentligt. Vi har planerat in lite rätter vi ska laga i veckan, jag har bokat in flera kompisdejter och kanske KANSKE är det dags för mig att börja träna igen efter förkylningen. Hoppas! Vad är grejen med att sommarförkylningar håller i så jäkla länge?
 
Saker som annars händer i veckan är följande:
  • På onsdag ska jag och Dan äntligen boka vår resa till Tokyo. Har ni varit där och har några tips så hojta gärna! Vi tänkte bo i områdena Shinjuku och Shibuya. Vi vet att de ligger ganska nära varandra, men det känns som två bra områden att utgå ifrån och utforska staden. Sen kanske det blir en tripp till Kyoto också, vi får se!

  • På lördag händer massvis med kul. Först ska jag äta lunch på Savoy med Desirée och hennes möhippegäng. Det är då en vecka kvar till deras bröllop och vi ska tagga ordentligt. Oh, längtar! På kvällen kommer sedan Lars, Lina, Carro, Johan, Sarah och Niclas hem till oss för att käka lite kräftor och ha det mysigt.

  • Annars drar the Conference igång imorgon och det innebär spännande föreläsningar och mingel för mig. Kul!

Det var nog det. Vi hörs lite senare! Då ska vi titta på bilder från Carros möhippa och lite fler bröllopsbilder. Trevlig måndag!
 
Glöm inte följa Corgistagrams på instagram för sådana här gulliga corgibilder <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0