Fredagstankar

  • Fredag, fredag, freeeedag! Jag hade en så dålig dag igår, så jag hoppas att den här blir bättre. Ni vet när allt bara blir dåligt. Det var saker som helt enkelt inte gick som jag ville. Men idag är det fredag och då är vi fredagsglada. Snart är det helg dessutom!

  • Tycker att min blogg har varit ganska tråkig den senaste tiden. Jag behöver lite mer inspiration till inlägg och jag behöver bli mer personlig. Jag ska jobba på det. Men tack för att ni besöker den varje dag! Är väldigt glad för det.

  • Jag känner att jag har fått en rejäl nytändning på livet. Jag tränar pass som jag tycker är roliga, har börjat laga mat igen, vill utvecklas inom det mesta. Vi får se hur länge jag är såhär taggad, haha. Jag brukar ju bli väldigt intensiv ett tag och sedan släpper det.

  • Jag gick på träningspasset bodypump igår tillsammans med Sarah och fyyy faaaan. Jag har så sjukt mycket träningsvärk idag. Mina ben är stela och hårda och jag går som ett kylskåp. Tveksamt om jag vill träna detta nästa vecka också. Sarah var så grym och peppade mig! Det är mycket roligare att träna tillsammans med en vän än ensam dessutom.

  • Nästa vecka har filmen "Britt-Marie var här" biopremiär och jag vill så gärna se den! Jag gillade verkligen "En man som heter Ove" och funderar på om jag kanske ska ge mig på några av Fredrik Backmans böcker. Har ni läst dem? Vad tyckte ni och vilken rekommenderar ni i så fall?

  • Idag ska jag, Dan, Sarah och Niclas hem till Carro och Johan. Vi ska äta tacos och fråga ut Carro och Johan om deras resa till Thailand. Perfekt början på helgen!

Hur är det med er idag? Har ni några planer i helgen?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du var SÅ grym!💪🏼

2019-01-19 @ 10:58:34

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0