Mina senaste mobilbilder och lite från helgen

Vi skulle ju kika lite på hur min helg har varit, men jag slänger in mina senaste mobilbilder också!
 
Det är så svårt att klä sig nu i vinter. Vårt kontor är så kallt dessutom så det gäller att klä på sig ordentligt.
 
En dag förra veckan tog jag på mig min roströda kavaj, svart tröja och svarta jeans. Kavajen är från Mango och jag gillar den väldigt mycket, har matchande byxor till den också.
 
Jag har förresten beställt en ny kostym på Mangos rea, den här! Hoppas den sitter bra, vill vara business-snygg i vår.
 
Jag följer Babba Canales på instagram och när hon lade upp den här bilden på sin story kände jag bara EXAKT!! Vad är ens meningen med livet just nu? Haha, jag och min terapeut jobbar på att jag ska finna min inre ro och lycka och inte dras mot den kortvariga, materiella lyckan. Tror vi får jobba lite mer på det, eh.
 
I fredags träffade jag bästa Regina på en after work. Vi har alltid så härliga AW:s. Vi pratar intensivt om högt och lågt i två timmar, det känns som vi sitter och pratar en hel kväll men säger alltid hej då runt 19-tiden. Sen cyklade jag hem, åt middag och tittade på idol. Så härligt! Kvalitetstid med kompis och fredagsmys hemma, bästa konceptet!
 
I lördags blev jag bortrövad av Carro och Sarah. Vi skulle gå på spa på Mossbylund! Det var en sen födelsedagspresent och perfekt att göra nu i januari när vardagen annars är så tråkig. Vi badade och bastade. Favoriten var ändå utomhuspoolen med 38-gradigt vatten, en stor kontrast mot den 3-gradiga luften!
 
När klockan närmade sig 14.30 var det dags för afternoon tea. Vi fick vars ett glas bubbel.
 
Och så serverades det snittar, bakverk, scones, marmelader och chokladmousse. Mums!
 
När vi var klara på Mossbylund åkte vi hem till Sarah och Niclas. Då hade jag blivit så förkyld och hängig :( Men vi åt fondue och spelade lite spel, sen begav vi oss hem ganska tidigt. En väldigt mysig lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0