Min fredag i fem bilder

Hej kompisar!
 
Glad fredag och helg. Hur är det med er? Har ni gått på semester än? Jag jobbar en vecka till, men sen är jag ledig i tre veckor. Efter bröllopet ska jag och Dan till Prag ett par dagar, det ska bli så skönt att mellanlanda lite innan vi kommer tillbaka till vardagen.
 
I alla fall, det här har jag gjort idag!
 
Jag sprang lite ärenden på stan idag, köpte ett par skor till min kompis Carolines bröllop där jag är brudtärna. Ska bli så kul! Sen köpte jag en sallad på Holy Greens, testade den som heter Grönsakslandet men bytte ut quinoan mot chèvre. Mycket gott!
 
Sen kom jag tillbaka till kontoret, jobbade och vid 14 var det födelsedagsfika för ett par av mina kollegor som fyllde år. Och så blev det lite sommaravslutning eftersom många går på semester nu. Det bjöds på bär och jordgubbar, grädde och kvarg och massa godis!
 
Vid 17 mötte jag upp Jenny och Cilla för en liten AW.
 
Vi gick till MJs In the Park som ligger vid gamla hovrätten här i Malmö. Det var så mysigt! Vi satt på en matta på gräset, drack cava och pratade om livet.
 
När vi sedan kände oss hungriga gick vi till La Roche och åt tapas. Jag beställde friterade bläckfiskringar med aioli och seranoinlindad getostkräm. MUMS, mycket getost för mig idag haha. Sen hängde vi tills klockan blev åtta och promenixade hem genom stan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0