Bröllopsuppdatering: Provsminkning, smycken, frisyrångest och en grafisk profil

Dags för lite bröllopsuppdatering!
 
För ett par veckor sedan åkte jag och ett par av mina tärnor hem till min systers kompis Amy som är make up-artist och väldigt duktig på att sminka. Det var dags för en provsminkning och jag tog med mig den här bilden för inspiration. Jag vill ha det ganska naturligt men ändå med markerade ögon.
 
Och såhär blev det! Jag vill känna mig som mig själv, men att det ska kännas extra festligt. Tycker att detta blev bra. Vi satte på ett par extra lösfransar för att få det lite fylligt. Tycker också att hon gjorde mina ögonbryn väldigt fina. Ska bli spännande att se hur hela min utstyrsel blir ihop sen!
 
15 juni gifte sig Elin Wass och Oscar Hiljemark, jag följer Elin Wass på instagram och dog när jag såg den här bilden. SÅ himla fint. Men den drog också upp ett par tankar som jag har haft fram och tillbaka gällande min frisyr.
 
Jag har inte kunnat bestämma mig för hur jag ska ha håret riktigt. Jag tänkte först att jag skulle ha en halvt uppsatt frisyr eftersom min klänning är ganska bar, men det känns inte som mig. Jag har nästan aldrig håret halvt uppsatt annars och jag tycker oftast inte att det känns bekvämt. Så nu har jag pratat med min frisör (som också är min kusin) och vi ska göra en ny provuppsättning. Jag tänker att en småslarvig, låg knut mer är jag.
 
Jag tycker det är så svårt att inte förlora mig själv i alla trender. Jag försöker att hela tiden gå tillbaka till mig själv, vad tycker jag om och vad känner jag mig bekväm i? Men det är lätt att glömma bort sig själv i en tid där trenderna gärna tar över.
 
Vidare till örhängen! Jag hade också väldigt svårt att bestämma mig för vilka örhängen jag skulle ha. Jag visste att jag ville ha ett par från Lily and Rose och tänkte att det skulle vara snyggast med hängande örhängen.
 
Men så hittade jag dessa och det bara klickade det till. Jag använder nästan aldrig örhängen som hänger, så varför ska jag göra det på bröllopet? Igen, jag vill känna mig som mig själv. Dessa är perfekta! De är i guldfärgat stål har rosaskimrande stenar och en pärla i mitten. De kommer passa perfekt till klänningen som har ett nude-färgat undertyg.
 
Nu är vi nästan helt klara med våra trycksaker. Jag har gjort original till vigsel- och festprogrammet och köpt papper till dem, men väntar med att skriva ut det ett par veckor till. Jag gillar verkligen att vår save the date, bröllopsinbjudan, vigselprogram och festprogram följer varandra i formen. Det blir som att jag har tagit fram en grafisk profil till bröllopet och de genomgående färgerna är vitt, svart och guld.
 
Nu är det bara en månad kvar!

Kommentarer
Postat av: M

Exakt 4 veckor!! <3

2019-06-29 @ 16:07:35

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0