Torsdagstankar.

  • Jag har tappat en tånagel. Helt sjukt. På Carros och Johans bröllop tog jag nästan inte av mig mina pumps, utan dansade hela kvällen i högklackat. Dagen efter var min ena tånagel alldeles mörk. Konstigt? tänkte jag, det går väl över. Men det gjorde det inte. Den fortsatte att vara mörk och en dag när jag skulle klippa naglarna trillade den bara av? Helt sjukt. Dansade alltså av en tånagel. Ändå starkt jobbat tycker jag. Note to self: Använd inte skor som klämmer.

  • Jag har slutat använda hormonella preventivmedel. Detta eftersom jag har gjort det i 11 hela år och tänkte att det var dags att lära känna kroppen lite. Tycker inte att så mycket har förändrats bortsett från två saker: Min hy har blivit fetare och mitt hår blir skitigare fortare. Blev så frustrerad över att håret så lätt blir skitigt, så jag köpte ett schampo som skulle vara bra vid mycket talgproduktion. Slutade med att jag fullkomligt torkade ut min hårbotten istället och fick utslag av det. Det är inte lätt det här hörni.

  • Just nu tvättar jag alla kläder jag vill ha med mig till Tokyo. Det ska vara 18 grader varmt och variera mellan sol och regn. Tänker att jag får klä mig som om det vore september här hemma? Det ska i alla fall bli skönt att lämna min vinterjacka här hemma i novemberrusket.

  • Jag gick på spinning i tisdags! Jag fick lite ångest för att jag har ett ganska dyrt gymkort som jag aldrig använder och bokade in mig på ett spinningpass i tisdags. Jag tänkte hela tiden att guuuud det här ska bli så tråkigt och höll på att vända i dörren till gymmet. Men så var det en jättebra instruktör med ett roligt program och bra låtar. Inte ofta man kör spinning till Magnus Ugglas "Kung i baren" liksom. Jag blev i alla fall väldigt pepp och kan tänka mig att gå dit fler gånger. Träning ska vara roligt, det är regel nummer 1.

  • Jag ska försöka tidsinställa ett par inlägg medan vi är i Tokyo, men vi är iväg cirka två veckor så det kommer inte bli ett inlägg varje dag. Jag ska i alla fall riva av de sista bröllopsbilderna och sedan ska jag försöka ge er lite uppdateringar från Tokyo. Snart åker vi!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Då måste jag bara fråga var du går någonstans på spinning? Måste hitta någon bra att gå till har inte riktigt gjort det ännu :/

Svar: Jag går på Nordic Wellness. De har några olika spinningklasser beroende på hur "tufft" man vill ha det. Jag körde grund cykelpasset på Malmö Central :)
Sofie Strandberg

2019-11-04 @ 12:14:30

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0