Vecka 53

 
Jag blir alltid så seg i mellandagarna. Jag har ju jättemycket tid och borde vara produktiv, men istället kraschar jag och hänger i soffan dag in och dag ut. Har sett klart så många påbörjade serier de senaste dagarna och fullkomligt älskade den sista säsongen av Vår tid är nu, som släpptes på Juldagen. Men tror att kroppen ibland behöver detta också, bara vara hemma och ta det lugnt. Sova länge och äta rester till kvällsmat.
 
Men imorgon är det nyårsafton! Vi blir en liten skara som sig bör, men kommer att klä upp oss till tänderna ändå. Det ska bli så mysigt.
 
I övrigt är det som att jag har blivit kär i vår lägenhet på nytt. Jag trivs så bra här just nu. Tycker om hur vi har fixat med det sista, det som gör det till ett hem. En sista tavla, en duk på köksbordet, en extra växt. Bara småpiff som gör att jag blir ännu mer kär. Jag har den senaste månaden vacklat fram och tillbaka, känt att det kanske är dags att flytta till något större. Men efter många om men bestämde vi att vi väntar lite till, vi har ju vad vi behöver här.
 
Men vem vet vad 2021 för med sig! Fast just här och nu känns det bra som det är.
 
PS: Tack för alla gratulationer till mitt körkort!! Så fina ni är <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0