Helgens to do

 
Hörni det är fredag!
 
Är allt bra med er? Med mig är det fint. Jag är trött som bara den, men annars är det bra. I helgen har jag lite fina saker som jag vill göra, bör göra och måste göra haha. Vi kikar!

  • Zzzzova. Jag är så trött. Det här med att sluta på ett jobb och peppa igång för att börja på ett nytt tar ganska mycket energi. Man vill göra en bra överlämning innan man slutar och vänder sig lite ut och in för att göra det. Så planerar att ta sovmorgon både lördag och söndag.

  • Om jag har tid och ork skulle jag verkligen behöva göra lite meditativ yoga för att stretcha ut och komma ner i varv. Men alltså det är så jäkla tråkigt ibland bara? Vi får se. Om det är fint väder blir det i alla fall en eller två långpromenader.

  • Jag har fyra palettbladssticklingar som behöver planteras. Jag fick tre fina gullisar av Jaana förra veckan och de har redan fått rötter! Får se om jag fixar det i helgen.

  • Något jag mååååste göra i helgen är att vinterförbereda balkongen. Kasta gamla växter och dra ner balkongmöblerna till källaren. Detta är SÅ tråkigt, men behöver verkligen fixas. Vill inte heller att mina möbler ska förstöras nu när vinterstormarna snart kommer.

  • En roligare grej är att vi ska fira våra närmsta vänner Sarah och Niclas imorgon! De fyller år båda två och det ska firas med middag. Yey! Ska bli så mysigt.

Vad har ni för planer i helgen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0