Bebis: Vecka 28

 
Idag går jag in i vecka 28 och bebisen är lika stor som en aubergine enligt min app. I söndags var det dessutom 3 månader kvar till vårt BF-datum. Tiden går snabbt och långsamt samtidigt just nu.
 
Hur mår du?
Jag mår rätt bra! Sover dock rätt oroligt på nätterna och vaknar ofta. Men har förstått att det är en grej i den här perioden, och det påverkar mig inte jättemycket än så länge. Har dessutom fått låna en lååååång kudde av min kompis Sarah som jag kan krama om nätterna, och som ger mage och knän lite stöd.
 
Något du tänker på?
Jag fortsätter att tycka att det är jobbigt att klä mig som gravid. Älskar att jag tidigare trodde att det skulle bli lättare när magen blev större, haha. Det blir bara svårare och svårare, och jag känner mig inte särskilt fin i något. Men vad tusan, det är bara att hänga med. Större ska jag bli!
 
Hur går det med förberedelserna?
Ganska bra tycker jag! Vi har börjat köpa lite grejer och jag läser just nu boken "Föda utan rädsla". Har bara kommit 50 sidor in, men tycker den verkar vettig än så länge. Har också börjat läsa på om det här med föräldrapenning och får panik över att jag behöver hinna spara så mycket som möjligt innan bebisen kommer.
 
 
Annat du vill dela med dig av?
  • Vi har bestämt alla namn till bebisen, vilket känns så mysigt. Jag trodde inte att jag skulle vilja göra det förrän efter han har kommit. Man vill ju vara säker på att han kommer att passa i namnen. Men det kändes bara så självklart när vi väl kom det <3 

  • Nästa vecka ska jag göra min andra glukosbelastning. Eftersom min mamma har diabetes gjorde jag en glukosbelastning i vecka 10, och ska göra en i vecka 29. Förra gången fick jag inte jättebra resultat, utan hade lite för högt blodsocker. Hoppas att det ligger OK den här gången.

  • Nästa grej på to do-listan är att vi ska köpa ett par saker till barnrummet. Vi behöver verkligen en byrå till bebisens kläder bland annat. Just nu ligger allt i en hög bara.
 
Och det var nog allt för nu!

Kommentarer
Postat av: M

Älskade, älskade bebismage! 👶🏼 Tre månader går snabbt! Puss! ❤️

2021-08-24 @ 16:43:36

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0