Vecka 34

 
  • Måndag och ny vecka! Den här veckan känns det som att allt drar igång lite mer rejält. Jag har fler möten på jobbet och nästan alla är tillbaka. Helgen var fin med sol, men man känner verkligen i luften att hösten närmar sig.

  • Imorgon ska jag äntligen fixa mina naglar! De är så långa nu. I november precis innan bebis kommer ska jag ta av min påbyggnad och låta naglarna vara. Mest för att jag inte tror att jag kommer ha möjlighet att springa ner och fixa dem när han är så liten, och tänker att det blir enklare att förbereda sig inför det bara. Tråkigt då jag verkligen gillar att alltid ha dem fina.

  • Varför tar allt smink slut samtidigt? Uppenbarligen för att jag inhandlar allt samtidigt, men det är så störigt. Ska fylla på mitt förråd i veckan. Behöver hitta en ny mascara, så om ni har någon ni tycker är grym får ni gärna tipsa!

  • Annat jag ska göra i veckan är att kasta mina döda växter på balkongen. Ska försöka rensa undan på balkongen generellt nu, så blir det inte så mycket att göra där ute sen i september.

  • Hela kontoret är just nu fyllt med barngrejer. Här står en barnvagn, ett babygym och en babysitter. Barnvagnen är i vägen var den än står just nu, så jag rullar den fram och tillbaka så att jag enkelt kan komma förbi. Men vi tänkte försöka styra upp barnrummet/kontoret de kommande veckorna, så att man åtminstone kan gå in här utan att behöva tränga sig fram.

  • I övrigt längtar jag till november. Tänk att november helt plötsligt kunde bli en favoritmånad! I november 2019 åkte jag och Dan på bröllopsresa till Tokyo, november 2020 började jag mitt drömjobb på Prisjakt och i november 2021 blir jag och Dan (om allt går som det ska) föräldrar. En så tråkig månad blev plötsligt något väldigt fint.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Ingen aning om du brukar ha korta eller långa när du gjort vid dina naglar men själv tycker jag det är bra med korta, mindre risk att man råkar riva bebis och det samlas inget skit under naglarna heller. :)

Svar: Jag brukar göra dem rätt korta! :) Men sen fixar jag naglarna cirka en gång i månaden, och då hinner de bli rätt långa haha. Men håller med!
Sofie Strandberg

2021-08-25 @ 14:46:13

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0