Vad jag önskar mig i födelsedagspresent

Det är mindre en vecka till min födelsedag! Jag är så pepp. Ska fira med min familj på själva födelsedagen och sedan ha en mycket liten brunch med kompisar ett par dagar senare. Men vi kikar på vad för materiella ting jag önskar mig i födelsedagspresent.
 
Armband från Edblad: Tycker att Edblads smycken just nu är amazing. Vill genast ha detta och detta armband i guld.
Mateus Oysterskål: Matues oysterskålar är så otroligt fina, och något jag har suktat efter länge. Tycker om alla färger och storlekar. Här kan ni hitta dem bland annat.
 
Sällskapsspelet Ticket to Ride: Har flera kompisar som har det här spelet och vill så gärna ha det själv också! Det finns i många varianeter, men jag har hittills endast spelat Europe. Här hittar ni en samlingssida för spelet.
 
 
 
Örhängen från Caroline Svedbom: De här små, droppformade örhängena med guldslag är så himla fina tycker jag. Gillar generellt smycken från Caroline Svedbom.
 
Nikki Aminis bok "I can make you a star": Nikki Amini är en person som intresserar mig mycket. Jag tyckte mycket om henne i Idoljuryn men har också lyssnat på hennes poddar Bulle i ugnen och Relationellt. Hon släppte en bok i julas som heter "I can make you a star", och den skulle jag gärna vilja läsa!
 
Mjölkskummare: Av Dan har jag önskat mig en mjölkskummare! Han älskar att köpa tekniksaker jag "behöver", haha. Det är hans specialitet. Ända sedan jag slutade på mitt förra jobb har jag verkligen saknat en mjölkskummare. Vi hade en på mitt förra kontor som var så bra. Perfekt till eftermiddagskaffet eller att göra iskaffe med! För just det, det ska gärna vara en sådan som skummar både varm och kall mjölk. Här hittar ni en från Clas Ohlsson.
 
Lila jumpsuit från & Other Stories: Vi kan ju inte ha en önskelista utan ett klädesplagg. Jag fick upp den här lila jumpsuiten i min feed på Facebook och bara dog. Jag. Måste. Ha. Den. Ska nog köpa den i födelsedagspresent till mig själv. Det ultimata vårplagget! Här hittar ni den.
 
Det var nog allt! Men självklart önskar jag mest av allt att mina nära är friska och mår bra, och att jag kan få krama om alla snart <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0