Vecka 1

Vecka 1! Jisses. Det är som att öppna ett helt tomt anteckningsblock som man kan fylla med vad som helst. Undra hur 2021 kommer att bli egentligen? Hoppas bra.
 
Jag gick helt i ide efter nyårsafton. Tittade på TV-serier och gick promenader. Jag och Dan gick ner på stan för att köpa en bok och gick sedan snabbt hem igen. Jag har fastnat i perioddraman nu under julledigheten. Svalde Vår tid är nu säsong 4 och Netflixserien Familjen Bridgerton på en gång. Satt non stop i TV-soffan och var helt enkelt tvungen att titta klart. Ville inte missa ett enda kärleksdrama, en förbjuden kyss, en sökande blick.
 
Igår såg jag också klart serien I vår herres hage som ni kan hitta på SVT Play. Den utspelar sig 1937 och handlar om ett par veterinärer i Yorkshire. Det är egentligen en serie som gick på 70-talet, men som de nu har gjort en remake på. Se den!! Så mysig. Vad behöver man mer än djur, norra Englands landskap och lite obesvarad kärlek? Inte mycket.
 
Ja men ni hör ju, kanske bra att jag återgår till vardagen idag. För idag slutar min julledighet och det är dags att jobba igen. Här på bloggen ska jag bland annat visa vad jag gjorde i mellandagarna och hur min nyårsafton såg ut.
 
Ta hand om er!
 
Från TV-serien I vår herres hage.

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh, då vill jag tipsa om serien ”Mcleods döttrar” på SVTplay. Så mysig med djur, kärlek och girlpower ändå. Tips!

Svar: Oh, tack snälla! Ska genast spana in!
Sofie Strandberg

2021-01-05 @ 09:13:33

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0