Min personlighet-listan

 
Min personlighet som vän:
Om jag får säga det själv lägger jag ner väldigt mycket tid och energi på mina vänner. De betyder väldigt mycket för mig och vänskap är en stor del av mitt liv. I vänskapsrelationer tycker jag om att vara den som styr upp och bokar in saker, fixar middagar och bokar in träffar. Men också den som pratar känslor och analyserar saker. Jag har lätt att öppna upp mig inför mina vänner och prata om all världens problematik. Tycker om att höra av mig mycket och hålla ständig kontakt.
 
 
Min personlighet som flickvän/fru:
Projektledare, haha. Jag är den som har koll på vårt sociala liv och planerar vardagen. Jag vet inte ens om det är mitt eller Dans fel längre. Vi har pratat om det mycket i vår parterapi, och jag tror att både jag och Dan tycker om det? Jag älskar att fixa och planera, och Dan tycker det är skönt att jag tar den rollen. Men förutom det är jag romantisk och klängig. Vill alltid pussas och kramas, och tycker om att överraska Dan med små grejer.
 
Min personlighet på helgen:
Generellt pepp skulle jag säga. Allt är möjligt på helgen! Varför bara sitta hemma när det finns så mycket man kan göra? Ja, kanske inte nu i Corona-tider. Men jag vill ofta hitta på saker, om det så bara är att gå en långpromenad. Tycker också det är viktigt med god mat på helgen och att få till mysfaktorn.
 
 
Min personlighet i köket:
Stökig. "Oj, jag skulle väntat med att steka löken tills jag hade skurit upp morötterna också för nu blir löken nästan bränd", eller "Oj, nu tappade jag jättemycket pasta på golvet medan vattnet kokar över på spisen". Är otålig och stökig och vill bara att det ska bli klart. Skulle också säga att jag är som när det kommer till inredning, det blir alltid max 80 % som jag hade tänkt mig.
 
Min personlighet på morgonen:
Först: Låt mig få 10 minuter själv. Sedan: Okej nu är jag pigg och kan prata.
Det är också väldigt viktigt med rutiner för mig på morgonen. Måste alltid ha kaffe (trots koffeinfritt) och tycker verkligen inte om att stressa. Försöker därför gå upp i vettig tid så jag kan ta tid på mig.
 
 
Min personlighet på resa:
Den som hänger med på allt och låter andra gärna ta initiativ och leda. Dan och Sarah H är PERFEKTA för mig att resa med. De liksom tar kommando och leder, haha. Jag vill inte ha GPS-ansvar eller liknande, vill bara insupa miljön och fotografera. Är också sådan som vill "ta vara på tiden" när jag är på resa och vill gärna hitta på kulturella saker.
 
Min personlighet i stress och press:
Effektiv! Jag har rätt hög stresströskel, och brukar nästan bara bli mer effektiv när jag är stressad. Då fokuserar jag mycket mer och bara kör. I alla fram till en viss gräns då det brister, men om jag ska vara ärlig så är det inte ofta jag kommer dit.
 
Min personlighet i konflikt:
Hatar konflikter och undviker dem gärna. Förstå mig rätt, konflikter kan behövas för att komma vidare men det är ganska ofta jag tycker att de är onödiga. Jag är den som vill diskutera i lugn och ro, och hatar när det eskalerar. Har därför även svårt för argumenterande, hetsiga diskussioner. När det uppstår konflikter i kompisrelationer så är det ofta jag vill fly. Är så rädd över vad som ska ske. Men! När det kommer till att någon har behandlat mig orättvist så går jag över eld. Det är som att någon har tryckt på en knapp och då tar jag GÄRNA konflikten. Tror att allt detta går tillbaka till min uppväxt där jag har bråkat mycket med min familj.
 
 
Min personlighet på fyllan:
Älskar allt och alla! Haha. Tycker till och med om personer som jag annars kanske har lite svårt för. Är väldigt pepp på fyllan överlag, men vill fortfarande gå och lägga mig i tid. Den där "good girl" inom mig försvinner inte ens på fyllan, haha.
 
Min personlighet:
Jag skulle säga att jag generellt är social och tycker om att ha mycket folk runtom mig, samtidigt som jag ofta bryr mig alldeles för mycket om vad andra tänker om mig. Jag vill alltid göra rätt och mår dåligt av bara tanken att ha gjort någon ledsen. Jag mår som bäst när alla runt mig mår bra och fungerar bra tillsammans. Vill ofta "fixa" saker som inte är upp till mig att lösa i relationer.
 
Jag har också ett ganska stort "duktig flicka"-syndrom och tycker om att vara ordentlig. Älskar rutiner och tycker inte om när saker skaver eller är annorlunda. Detta samtidigt som jag är ganska stökig i mitt hem? Haha. Slänger saker överallt, diskar aldrig och städar halvdant. Städa är det tråkigaste jag vet bara.
 
Enligt Dan är jag: Snäll, social, vill umgås med folk jämt, bryr mig om vad andra tycker om mig, värnar om mina vänskaper och är kärleksfull.
 
Ungefär vad jag själv skrev :)
 
 
Kände ni igen er? Hur är ni?
 
Lista tagen från Elsa Billgren

Kommentarer
Postat av: M

Fina, fina du! 😘

Svar: <3
Sofie Strandberg

2021-03-25 @ 10:00:13

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0