Lite från sistone

Jag tänkte att vi ska kika på hur vardagen har sett ut genom min telefon på sistone.
 
I lördags var det så fint väder ute och jag och Dan bestämde oss för att gå ner till stan. Körsbärsblommorna blommor som bara den just nu.
 
Vi gick förbi Slottsparken.
 
Och ner till Slottsträdgården. "Tror du att det har slagit ut lite blommor i Slottsträdgården nu?" frågade Dan <3 Tänk att han älskar blommor och växter så mycket.
 
Och jisses vad det hade vuxit tulpaner i Slottsträdgården! Otroligt fint.
 
När vi var klara på stan gick vi hem, tog upp våra balkongmöbler från källaren och hängde i solen lite med ett glas vin. Undra när man kan börja piffa balkongen? Den måste sopas, fönstren måste putsas och blommor måste inhandlas.
 
På kvällen lagade vi tacos och jag skickade den här bilden till Sarah H som hatar koriander, haha. Jag älskar att ha koriander till tacos!
 
Till efterrätt gjorde jag gino för första gången. Skulle dock ha mycket mer vit choklad på. Nästa gång!
 
På tal om sötsaker. Självklart har det öppnat ett fantastiskt donutställe här i Malmö nu när jag inte kan äta gluten längre. Vad tusan!! Den med daim hade jag inte tackat nej till. Ni hittar Supdonuts instagram här!
 
Den här veckan är vi på den digital konferensen AdWord på jobbet. Många intressanta föreläsningar!
 
Jag har beställt hem ett par sommarklänningar, men det har inte riiiktigt varit väder för det. Någon ska jag behålla, men någon får åka tillbaka.
 
Men favoriten var den här från Adoores nya sommarkollektion! Färgerna blev lite konstiga på bilden, men här hittar ni klänningen på hemsidan. Som jag älskar den, vi kommer att hänga mycket i sommar.
 
De har börjat sälja svenska jordgubbar utanför ICA Maxi här i Västra Hamnen. Jag tänkte att jag skulle köpa en förpackning, men fy vad dyrt insåg jag efter jag betalat. Fick kanske 15 jordgubbar för 40 kronor. Herregud. Men goda var dem!
 
Och det var vad jag har gjort på sistone. Imorgon är det onsdag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej,
Åh älskar klänningen, jag har själv funderat på att beställa en sådan men har svårt att veta vilken storlek jag ska ta. Vilken storlek har du i din?

Svar: Förstår vad du menar! Jag tog 40 i min nu för ville att den skulle sitta lite lösare än de två jag beställde förra sommaren (som är i storlek 38 och sitter väldigt tajt i midjan). Om du står och velar mellan två storlekar så rekommenderar jag att ta den storleken som är större! Om man inte vill att klänningen ska sitta jättetajt vill säga :)
Sofie Strandberg

2021-05-05 @ 10:22:36

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0