Vecka 19

 
Jag tänker mycket på mitt och Dans bröllop just nu. Jisses vad jag hade velat uppleva det igen. Och så tänker jag på alla er som har och ska gifta er under pandemin, hur ni har fått anpassa er dröm och göra det till något helt annat.
 
Men jag kan verkligen se det mysiga och härliga i att gifta sig under den här tiden. Om jag hade gift mig under pandemin hade jag gjort såhär:
 
Vigsel
 
Bildlänk här
 
Jag hade fortfarande gift mig i kyrka, men hade haft en väldigt enkel ceremoni. Kanske att man skulle slagit till på en riktigt maffig kyrka bara för att man kunde.
 
Bröllopsklänning och hår
Brudklänningen skulle utan tvekan vara den här Carmine mini dress från By Malina.
 
 
Jag skulle nog ha haft ungefär samma frisyr som jag hade på mitt bröllop – en slarvig (men välgjord haha) låg knut.
 
Festen
 
 
 
 
Själva bröllopsfesten hade jag haft i mina föräldrars trädgård. Vi hade satt upp ett tält och dukat fint till de få gäster som skulle komma. Jag hade haft fokus på blommor och ljus, försöka lyxa till det ordentligt. Maten skulle vara en buffé, men kanske att man hade slagit till på en maffig bröllopstårta. Och så bubbel och dans i mängder!
 
Det hade varit så mysigt och intimt och alldeles underbart. Sedan hade vi avslutat med ordentlig jäkla resa när pandemin var över istället 🎊 🎉
 
Ni som har eller ska gifta er under pandemin, hur har era planer sett ut?

Kommentarer
Postat av: M

Fina, fina du! ❤️ Vilken tur ändå att ni hann gifta er!! ⛪️👩🏻‍❤️‍👨🏼

2021-05-14 @ 16:01:53
Postat av: ida

Jag gifte mig under pandemin.
Det är rätt så roligt att se din bilder på hur festen hade varit. Den hade inte varit sån! Max 6 gäster var det för oss men vissa församlingar är ännu mer restriktiva och tillåter färre gäster.

För mig var det viktigaste ATT gifta mig, bröllopet är till för OSS. Våra gäster däremot hade helt andra uppfattningar. Varenda jäkel skulle blanda sig! Det var rena cirkusen!

Hade jag fått göra om det hade vi smitit iväg och gift oss själva utan några som helst gäster.
Det var hans önskemål från början men sen vek han sig (han är lite blyg när det gäller känslor) så bara våra 4 absolut närmaste var på plats. 2 till var bjudna men det var snöstorm och de vågade inte köra i flera timmar. Det ville inte vi heller, hellre levande gäster på avstånd än nån halkolycka.

Vigsel i kyrkan, bröllopstårta hemma och sen en fin restaurang med god mat och två gäster promenerade hem och två körde hem och åkte hem till oss.

Det var en alldeles fantastik dag, allt var helt perfekt, särskilt för min nyblivne make som var mycket nöjd med den lilla intima vigseln :-) och hans favoritmat på en fin restaurang.

Vi hoppas och kämpar för att få barn. Om vi bestämmer oss för att döpa barnet kommer vi göra det ensamma utan gäster och berätta i efterhand.

Svar: Oh men det låter hur mysigt som helst! Håller helt med att bröllopet är till för brudparen <3 Men vet också att många verkligen vill lägga sig i. Grattis till bröllopet! Och hoppas att drömmen om barn snart går i uppfyllelse <3
Sofie Strandberg

2021-05-28 @ 22:33:16

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0