Min babyshower 🌟 🎉

I lördags var det dags! MIN BABYSHOWER! 💙
 
Sarah och Niclas hade bokat in att de skulle fira sina födelsedagar i lördags. Vilket i sig inte Àr konstigt, vi brukar fira varandras födelsedagar med en middag. Vi skulle inte vara hemma hos Sarah och Niclas förrÀn klockan 16, men jag tyckte det började bli lite mÀrkligt nÀr Dan hintade och frÄgade om jag kanske skulle duscha redan vid 12. "Va?" sa jag, "Vi ska inte köra förrÀn om 3,5 h?".
 
Men jag började sĂ„ smĂ„tt att göra mig i ordning och runt 14 ringde det pĂ„ dörren. Dan svarade och sa att det var ett blombud, och dĂ„ förstod jag – nu ska jag bli överraskad!
 
Och mycket riktigt! Carro och Desirée knackade pÄ och utbrast SURPRISE.
 
DÀr stod jag i morgonrock och duschhandduk, haha. Jag fick lite tid att byta om och fixa hÄret, sedan körde vi vidare mot okÀnd destination.
 
Till min syster dÀr det vÀntade fler kompisar.
 
Hemma hos Sös hade de dukat upp med lÄngbord.
 
Och pyntat med ballonger och annat! SÄ fint <3 
 
Det fantastiska presentbordetÂ đŸ€Ż
 
Athena, Jenny, mamma och jag.
 
Jaana och Johanna.
 
Sen blev det dags för mat! Tacooooos <3
 
Kolla vilket gulligt gÀng! FrÄn vÀnster: Jaana, Johanna, mamma, Lina, Carro, jag, Sös, Athena, Jenny och Sarah. Desirée tar bilden!
 
AlltsÄ fatta att jag ska bli nÄgons mamma?! Kommer sÄ ihÄg i vecka 15 nÀr vi fick reda pÄ att vi skulle fÄ en pojke. Jag blev sÄ chockad, för var sÄ sÀker pÄ att det skulle bli en flicka. Jag lÀgger ju ingen vikt vid könet egentligen. Idag kan jag inte tÀnka mig att det skulle vara pÄ nÄgot annat vis <3
 
Jag Àlskar quiz och dÀrför hade min syster förberett ett. Det handlade om graviditet och mig och Dan som bebisar. Det var kul! Jag fick tre rÀtt, hehe.
 
Sedan kunde gÀsterna skriva hÀlsningar till oss pÄ blöjor. Perfekt att lÀsa nÀr man ska byta blöja för 75:e gÄngen klockan 05 pÄ morgonen. "Du fÄr snart sova igen!" och "Det kommer inte alltid att vara löst!", haha.
 
Var sÄ lycklig. Vilka kompisar jag har <3
 
NÀsta lek var "sÀtt nappen i bebisens mun" som gÄr till pÄ samma vis som nÀr man ska sÀtta svansen pÄ grisen :) Man har ögonbindel och ska klistra pÄ en napp pÄ tavlan.
 
Det gick helt OK för oss ÀndÄ!
 
Jag och Johanna! Johanna Àr i vecka 25 och ska fÄ en bebis i februari, otroligt mysigt.
 
Till kaffet bjöds det pĂ„ min absoluta favorit – prinsesstĂ„rta!
 
AlltsÄ som jag Àlskar prinsesstÄrta. Köper det varje födelsedag, sÄ det var sÄ fint att det sÄklart skulle serveras pÄ min babyshower.
 
Sedan blev det dags att öppna alla fantastiska presenter. Vad jag fick (och det var MYCKET!) fÄr ni se i ett separat inlÀgg!
 
Wow, wow, wow. Jag Àr sÄ tacksam och glad över allt firande jag har fÄtt! Tycker ocksÄ att det Àr sÄ fint att de kompisar som inte kunde vara med pÄ sjÀlvaste babyshowern ÀndÄ ville fira mig och gjorde smÄ egna babyshowers. Det har blivit en höst full med firanden! Tack, tack, tack <3
 
Idag Àr det 24 dagar kvar till BF.

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr


Kom ihÄg mig?






Trackback
RSS 2.0