Helgen: Kalas, plastväxter och fiskmåsattack

Häng med på hur min helg såg ut!
 
Fredag
I fredags körde jag, Dan och Frans till Helsingborg för att fira min lillebror som fyllde år. Mina bröder är tvillingar och båda fyllde ju såklart år, men Carl bor i Stockholm så honom firade vi lite på distans.
 
Dan och Frasse var taggade på kalas!
 
Min lillebror Christoffer och hans sambo Annie bjöd på vegetarisk lasagne, sallad och baguetter. Gott!
 
Min syster Sarah och Frans <3 Efter maten åt vi tårta och sedan stannade vi ända tills klockan blev 23.30 och det var dags att köra hem.
 
Lördag
På lördagen kom Regina och Frédéric hem till oss, så innan de anlände behövde vi fixa lite saker hemma. Städa, handla, ja ni vet. Allt tar så mycket längre tid nu med bebis. Jag och Dan brukar dela upp oss lite. Nu i lördags städade Dan hemma medan jag gick och handlade med Frans som somnade i vagnen. Gick inom ett litet fält här i Västra Hamnen och plockade blommor.
 
Och sedan gick jag hem och dukade. Hur mysigt med två barnstolar vid middagsbordet? Vi har fått ställa in med Regina och Frédéric två gånger tidigare (på grund av min operation), så nu var det tredje gången gillt och jag var mycket pepp.
 
En lite lätt sommardukning.
 
I år är året då Dan får igenom att vi ska ha plastväxter på balkongen. Vaaarje år fixar och trixar jag med balkongen, och varje år så dör alla blommor. I år orkar jag inte, så när vi var på IKEA så köpte Dan hem lite plastblommor. Tja, det blev rätt trevligt ändå och jag slipper vattna dem.
 
Jag såg ut såhär! I gammal klänning från MQ. Så skönt nu när jag inte behöver ha amningsvänliga kläder hela tiden. Kan ha på mig vad jag vill!
 
Klockan 17 kom de. Regina, Frédéric och Henri <3 Henri och Frans lekte medan vi fixade det sista med maten.
 
Henri!
 
Till middag blev det pressad potatis, kycklinggryta som fått koka 7 timmar i vår Crockpot och sallad.
 
Frans var pepp på att få hänga vid matbordet.
 
Efter maten tog killarna barnen en stund och jag och Regina drack vin på balkongen.
 
Sen avslutade vi middagen med hembakad rabarberpaj. Hade egentligen tänkt bjuda på en köpt kaka jag hade i frysen, men så fick jag rabarber av min kompis Sara W och fick feeling. Är så dålig på att baka men den här blev ganska god. Så mysig dag med tre favoritpersoner!
 
Söndag
Det blev söndag och det var sommarvärme i Malmö. Jag tog på mig en klänning från Lindex jag köpte förra sommaren och gjorde mig i ordning för brunch på Mygel.
 
Mygel ligger i ett industriområde här i Malmö. Om man kör från oss tar det kanske 5-10 minuter, men jag var sugen på att promenera dit och undrade om Dan och Frans kunde följa mig. Inte visste jag då att vi skulle gå alldeles för nära ett fiskmåsbo och att fiskmåsarna skulle bli helt galna och dyka efter oss. Jag som redan är rädd för fåglar får panik, börjar springa och duckar samtidigt och snubblar till slut på mig själv. Skrapade upp knä och armbåge, men klarade mig undan den j*vla fiskmåsen.
 
Kom i alla fall fram till Mygel och var pepp på häng!! Johanna, Ellie och Ina var där <3
 
Amanda, Ina och Ellie.
 
Beställde in en pajliknande grej med färskost och spenat.
 
Och åt grillad sockerkaka till efterrätt.
 
Satt ute länge, åt oliver och ost och pratade om livet.
 
Inaaaa! <3
 
Äntligen var Middagsklubben återförenad! Hoppas vi alla kan ses snart igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0