Middag med jobbet, sjukhuset och hemma igen

Tack alla gulliga för era fina krya på dig-meddelanden! Också fint när ni delar med er av liknande saker som har hänt er själva. Man känner ju sig ganska ensam när sånt här händer, och jag gör allt just nu för att inte definiera mig som sjuk. Vilket jag ju inte är längre. De har plockat bort gallblåsan och nu ska jag bli frisk. Men jag kan inte gå längre än till vår matbutik och får inte bära Frans, så jag känner mig inte frisk än.
 
Men vi tar allt från början.
 
I onsdags förra veckan hade jag konferens på mitt jobb. Jag tittade på föreläsningar digitalt och tog hand om Frans samtidigt <3
 
På kvällen gjorde jag mig tjusig för att äta ute med kollegor. Det kändes som jag hade magkatarr men annars mådde jag bra. Inte ont i magen, bara lite svullen som man gärna är när man har magkatarr.
 
Gick på restaurang V, drack bubbel, åt pizza och var hemma runt 23. Hade supertrevligt! På natten fick jag riktigt ont i magen. Men trodde igen att det bara var extrem magkatarr? Inte konstigt att jag fick ont i magen efter allt jag ätit och druckit den här dagen!
 
Men på torsdagen gick det inte över och jag kände att detta måste vara något annat. Åkte till Vårdcentralen som skickade vidare mig till akuten. "Det kan vara gallblåsan" sa dem. Ringde Regina och grät, kan -inte- bli sövd och opererad igen. Hur ska jag ens klara det? På akuten fick jag mer ont och jag fick smärtstillande och till slut blev jag inskriven på avdelningen för akut kirurgi.
 
Sen började alla undersökningar. De gjorde ultraljud och såg att min gallblåsa var väldigt inflammerad. Tydligen hade den varit det länge, inte bara de senaste veckorna. Säkert i månader. Men hur? Jag har inte känt något? På fredagkväll hade mina infektionsvärden stigit så mycket att de flyttade upp mig på operationslistan och tidig lördagsmorgon rullades jag ner till operationssalen.
 
De två närmsta dagarna efter operationen bara sov jag. Mådde så dåligt. Fick reda på i efterhand att jag tydligen hade blivit blodförgiftad under operationen. Som att resten inte räckte. Men sen började jag må bättre. Frans och Dan hälsade på varje dag <3
 
På tisdagen hade allt vänt och jag fick åka hem. Hem till min lilla familj och min glada bebis. Pussar sönder hans kinder.
 
Jag hade varit inne på sjukhuset i fem dagar och när jag kom ut var det full on sommar. Vad tusan! Förgätmigej blommar i Västra Hamnen just nu.
 
Innan jag blev sjuk beställde jag nya skor till mig själv från Puma. De kom lagom tills jag kommit hem och blev som en krya på dig-present till mig själv.
 
På kvällarna lagar vi mat och tittar på Keno. Frans ÄLSKAR Keno haha <3 I bakgrunden ser ni ett av alla fina blombud jag har fått sen jag kom hem. Folk är så gulliga!!
 
Och det längsta jag går just nu är till ICA Maxi i Västra Hamnen och tillbaka igen. Har bestämt att jag ska ut en kort runda varje dag för att hjälpa kroppen komma tillbaka till det normala.
 
Nu är det fullt fokus på att bara bli bättre och att ha en fin sommar med Frans och Dan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0