När jag var föräldraledig onsdag till fredag förra veckan

Förra veckan var jag föräldraledig onsdag till fredag då Dan var iväg på konferens med sitt jobb. Frans blev såklart sjuk på onsdagen så alla våra planer blev inställda. Men ni ska få hänga med ändå!
 
Onsdagen började med en lugn morgon framför Frost 2.
 
Det var ju såklart superfint väder. Läste att det var viktigt med frisk luft för förkylda små näsor, så jag klädde Frans varmt och gick ut en runda.
 
Obligatoriskt att gunga när man är ute.
 
Och sen hem och riva ut exakt varenda leksak som finns i hemmet. Bara för att man är sjuk behöver man ju inte ta det lugnt, tydligen.
 
På torsdagen mådde Frans lite bättre, men var fortfarande sjuk.
 
Men ny dag, ny gunga!
 
<333
 
Och så hoppar vi till sista dagen – fredagen. Det är väl himla typiskt att Frans ska bli sjuk precis när Dan är iväg. Första natten var inte alls kul. Frans skrek hysteriskt och hostade och grät och jag visste inte vad jag skulle göra. Han ville inte ha vatten men till slut drack han ersättning och somnade om. Andra natten gick mycket bättre och vi båda sov hyfsat bra.
 
Frans mådde mycket bättre och det märktes.
 
Neeeej, aja baja.
 
Vad bra att det inte BARA är bilder på mitt barn i det här inlägget, hehe. Jag gjorde mig fredagsfin i en gammal jumpsuit från H&M. Sen fixade vi lite andra jättekul grejer såsom att invänta rörmockaren som skulle fixa stoppet i vasken.
 
En person som helst bara vill leka med mammas telefon.
 
När rörmockaren var klar så gick vi en promenad. Det spelar ingen roll, sommar eller vinter, älskar alltid att gå här.
 
Vid 17 kom Dan äntligen hem och då åt vi kycklingfilé med potatis, tomatsallad och tzatziki. Så var dessa tre dagar slut och livet kunde återgå till det normala.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0