Vecka 36

Jag har vid två tillfällen sovit utan Frans sen han föddes.
 
Det första tillfället var precis efter kejsarsnittet, så vet knappt om det räknas. Han låg på Neonatal och jag var helt slut, hade en infektion i livmodern och vilade ut på BB.
 
Vid det andra tillfället låg jag också på sjukhus. I fem dagar var jag inlagd medan min gallblåsa opererades bort och jag återhämtade mig från blodförgiftning.
 
Så det kanske inte är jättekonstigt att jag har lite blandade känslor när jag för första gången frivilligt lämnar Frans för att åka till Stockholm över helgen. Frans och Dan ska vara hemma och jag ska på bröllopsfest.
 
Det ska bli spännande, kul och ledsamt på samma gång. Undra hur jag kommer sova? Jättebra eller jättedåligt? Jag vet att Frans kommer ha det jättebra i alla fall och det blir fint för honom och Dan att ha kvalitetstid.
 
Den här veckan har jag annars inte jättemycket inplanerat. Vi skulle till BVC idag, men det blev inställt. Jag har väntat med Frans 9 månaders-inlägg för ville se hur lång han är och hur mycket han väger, men kommer att skriva inlägget nu i veckan ändå. Annars ska jag packa inför resan, bestämma mig för vad jag ska ha på mig och gå en och annan promenad.
 
Hoppas ni har haft en fin start på veckan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0