Sommarens outfits

Augusti börjar som sagt gå mot sitt slut och jag tänkte att jag skulle pynta bloggen med mina sommaroutfit.
 
I början av sommaren köpte jag den här virkade klänningen från & Other Stories som jag använt mycket. Så skön att ha bara som den är, med en skjorta över eller en t-shirt under.
 
Vi åt middag hos Johanna och Steve och jag hade på mig en gammal klänning från Bubbleroom som jag fått av min vän Sarah och matchade med tunna byxor i samma färg.
 
Bjöd Carro och Johan på middag och hade på mig shorts från & Other Stories och en skjorta i rosa från MQ.
 
Var de vita shortsen mitt mest använda plagg den här sommaren? Antagligen. Älskar dem! Den här outfiten bar jag på Malmöfestivalen. Tröjan är gammal men även den är från Stories.
 
Mmm, sommarväder när det är som bäst 😅 T-shirt från Stockhlm Studio och jeans från Carlings.
 
Fick den här Adooreklänningen i bröllopspresent av Dan och bar den dels när vi var i Köpenhamn men också på Desirées otroliga 35-års fest. Festen får ni se mer om i ett annat inlägg.
 
På tal om Adoore klickade jag hem den här skönheten från deras sommarrea. Har suktat efter den ett tag och nu var den på 40% rea. Perfekt!
 
Och så började vi jobba igen. Här är en fredagsoutfit och väldigt mycket leksaker i bakgrunden. Wrapblusen är gammal från Zara och jeansen är från & Other Stories.
 
Fler kontorsoutfits! Kjol från Lindex och linne från Stories. Kan verkligen rekommendera den här kjolen. Köpte den förra hösten och har använt den otroligt mycket.
 
Avslutar med den här klänningen som jag hade på barnkalas i helgen. Den är cirka tre år gammal och kommer från Bubbleroom. Nu måste jag verkligen putsa vår spegel ser jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0