Vecka 11

 
Jag ligger back i så mycket just nu. Bloggen, jobbet, LIVET.
Frans har fått vattkoppor och jag och Dan har turats om med vabb i över en vecka nu. Innan dess hade han en jätteförkylning med feber och har därför inte varit på förskolan ett tag. Hur ska det gå när han ska börja igen? Behöver vi skola in på nytt?
 
Jag drömmer om vår och sommar. Och att fixa grejer i vårt hem. Allt är så stökigt just nu. Vi har inget kul på väggarna och leksaker överallt. Men vi har en plan. Jag håller hårt i den planen. Snart ska här fixas och trixas. Det ska bli mjukt och fint igen, som under pandemin när allt man kunde göra var att ta hand om sitt hem.
 
I veckan ska jag inte göra mycket. Badda min lilla sons små vattkoppor så de inte blir infekterade. Sen ska jag försöka ta igen allt jag missat. På fredag ska jag och Regina ut och äta! Jag får det i födelsedagspresent av henne <3 "Det är en present till mig också" sa hon. På lördag ska vi fira Dan som snart fyller år och på söndag ska vi fika hos ett par kompisar.
 
Men just nu är det måndag och Frans ligger och snarkar i vagnen. Om det blir fint väder sen ska vi gå en kort runda ute, kanske gunga lite. Vi får se, men mycket mer än så bjuder inte den här dagen på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0