Vecka 44: Om flytten

 
Den här veckan har vi bott i vår lägenhet i åtta år. I åtta år har vi sovit i samma sovrum, lagat mat i samma kök, satt nyckeln i samma dörrlås. Vi älskar det här huset och vi älskar också det här området. Men vi har vuxit ur vårt hem. Idag lever vi på varandra på ett sätt vi inte gjort tidigare. Vårt kontor har blivit Frans rum och när både jag och Dan jobbar hemifrån måste vi synka våra olika mötestider så att vi inte stör varandra.
 
När jag sprang in i vår granne på innergården som berättade att de skulle flytta började hjulen att rulla. Ibland måste man vara snabb. Det kan komma små, små chanser och är man inte tillräckligt vaken så glider de ur händerna.
 
Så i början av september gick vi på visning två trappor upp i vårt hus. Det är en lägenhet med fyra rum på femte våningen, 95 kvm, två badrum och två balkonger. Mentalt flyttade jag in bara jag gick in i hallen. Dan sa att jag inte skulle ha för höga förhoppningar och jag höll med, samtidigt som jag gjorde en moodboard i anteckningsappen i min mobil som jag döpte till "Nya lägenheten".
 
En tisdag ringde vår hyresvärd och erbjöd oss den och jag blev så glad att jag sprang in i sovrummet där Dan satt i möte och hoppade upp och ner. I januari flyttar vi! Samma adress, samma utsikt, samma väg till Frans förskola. Ingenting kommer att förändras och samtidigt kommer allt att förändras.
 
Och ni, ni hänger med såklart.

Kommentarer
Postat av: Anna

Kul att hänga med på flytt! Så optimalt att bara bära alla saker några trappor upp ☺️

Svar: Exakt!! haha :D
Sofie Strandberg

2023-10-30 @ 19:06:40
Postat av: M

Så härligt det kommer att bli för er med större plats! :-)

2023-11-02 @ 17:33:53

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0